Anders Halskov-Jensen (f. 1967) er uddannet som flyveleder, men har fra barnsben interesseret sig for madlavning og har hele sit voksenliv sideløbende beskæftiget sig med gastronomi, vin og øl. I 00’erne begyndte han i takt med det første mikrobryggeri-boom herhjemme at afholde øl-smagninger. Det førte til en stilling som skribent på "Vinmagasinet" i hele bladets levetid (2004-07), hvor han skrev om vin, øl, spiritus og mad.
    Siden hen har Anders Halskov-Jensen blogget om sine holdninger til mad- og drikkevarer på blandt andet korkoggodt.dk, leveret artikler til "Whisky&Rom magasinet" samt dyrket sin interesse for madlavning. Sidstnævnte har både ført til en kåring som "Skandinaviens bedste hjemmekok" på madfestivalen i Oslo i 2012, en finaleplads i "VM i Risotto" under Copenhagen Cooking samt en vinderplads i konkurrencen "Årets Lurpak Kok" afholdt af magasinet Gastro og Lurpak i 2013.
    Fra 2014 er han blevet fast tilknyttet avisen Jyllandsposten som vinanmelder og skribent, hvor han både skal anmelde vin og skrive artikler til avisens mad-magasiner.
    Anders Halskov-Jensen bor i Roskilde med sin kone og tre børn. Fritiden går, ud over samvær med familien, med jagt, madlavning og vin og især kunsten at kombinere mad og drikke optimalt. Han har også en stor interesse i kaffe og er ivrig amatør kafferister.
    Adresse: Anders Halskov-Jensen, Isafjordvej 13, 4000 Roskilde, tlf.: 40 10 35 67, e-mail: anders@vinkritik.dk, www.korkoggodt.dk. (Opdateret 2014).