t vende tilbage til Den Blå Bogs oversigtsside.
.

    Gitte Hindholm (f. 1945) har en fortid som kursus- og konferencesekretær, men da hun i 1981 blev nummer tre i Sopexa’s mesterskab i viden om fransk vin, blev det starten på en helt ny tilværelse. En tilværelse hvor vin og gastronomi ikke kun var den altoverskyggende fritidsinteresse, men en levevej.
    Sammen med sin daværende mand grundlagde hun Wine Consult I/S, der, som navnet antyder, beskæftiger sig med rådgivning om vin.
    Foredrags- og skribentvirksomhed er den største aktivitet i firmaet, og der er snart sagt ikke den flække i landet, hvor Gitte Hindholm ikke har fortalt om vin og mad - ofte mange gange.
    Hun har også skrevet en populær serie bøger om vin for FDB, og sammen med sin nuværende ægtefælle, Svend Erik Olsen, har hun hver uge en vinside i B.T., hvor der "uddeles" medaljer til ugens bedste vine.
    Yderligere skriver hun om både vin og gastronomi i Spis Bedre og Politikens Lokalaviser samt sporadisk i Samvirke og andre blade og magasiner. Fra 1. august 2006 skriver hun sammen med Flemming Kyed vinstoffet i ErhvervsBladet.
    Gitte Hindholm har rejst i stort set alle vindistrikter i verden og er medlem af de fleste betydende vinbroderskaber, og selv om hun værdsætter alle gode vine, så banker hendes hjerte stærkest for portvin, og hun er - som medstifter og mangeårig formand for Portvinsklubben af 1981 i Danmark - en af landets mest vidende personer om denne guddommelige vin og stedet, hvorfra den kommer.
    Den sparsomme fritid bruger hun i køkkenet, gerne efter en tur i skoven med svampekurven, i haven eller fritidshuset i Småland.
    Adresse: Wine Consult I/S, Philip Schous Vej 1, 2000 Frederiksberg, tlf.: 38 87 57 42, e-mail: kontakt@wineconsult.dk.