Kim Pedersen (f. 1976) blev i 1996 uddannet som tjener fra Munkebjerg Hotel i Vejle. Det var her, under hotellets mangeårige sommelier Orla Farmanns vinger, han for alvor fik vakt sin store interesse for vin.
    Efter endt uddannelse prøvede han kræfter med jobbet som bestyrer af blandt andet Vejle Golfklubs restaurant, Restaurant Gilleleje Havn, Restaurant Marie Louise i Odense samt Admiralen i Kolding, hvorefter han igen vendte tilbage til Munkebjerg Hotel.
    Vininteressen fyldte dog stadig mere, og Kim Pedersen kastede sig derfor ud i nye udfordringer som vinkonsulent hos Philipson Wine for Sønderjylland og Fyn. Sideløbende tog han en vinuddannelse på Vinakademiet i København, og efter fem år hos Philipson Wine gik turen videre til Vinslottet i Greve.
    I 2010 vendte han tilbage til Munkebjerg Hotel - denne gang som Food and Beverage manager. Samtidig bestred han jobbet som indkøbschef for Munkebjerg Gruppen.
    Han ønskede imidlertid igen at hellige sig vinen på fuld tid og sagde derfor ja tak til et job som distriktssalgschef i Vinens Verden - et job, som han starter på 1. november 2013.
    Når fritiden melder sig, står den på fitness - og gerne en vinrejse i ny og næ. Kim Pedersen er forlovet med Joy og tæller ned til deres bryllup i februar 2014.
    Adresse: Vinens Verden, Hestehaven 21 E, 1. sal, 5260 Odense S, tlf.: 66 14 44 48, e-mail: kim@wine.dk, www.wine.dk. (Opdateret 2013).