Simon Henriksen (f. 1989) kom efter nogle års ophold i udlandet tilbage til Danmark i starten af 2015. Nu læser han kinastudier på Københavns Universitet - og har netop slået dørene op for sit eget vinfirma.
    Som noget ganske særligt har han valgt at hellige sig salget af den søde canadiske icewine, der fremstilles på druer, som høstes, når termometret er nået ned på mindst 8 minusgrader.
    Simon Henriksen havde rig lejlighed til at smage de søde vine under et længere ophold i Canada tæt ved Niagara-halvøen, hvor mange af de bedste isvine fremstilles.
    Efter at have undersøgt markedet for icewine i Danmark, opdagede han, at såvel udvalget af som kendskabet til den søde vin var meget lille herhjemme.
    Det måtte der gøres noget ved, og hans begejstring for icewine samt ønsket om at starte eget firma resulterede i online-vinfirmaet Icewine.dk. Foreløbig er det kun blevet til nogle få flasker fra håndplukkede vinproducenter, men flere isvine kommer snart til. Og Simon Henriksens håb er, at de søde canadiere vil blive et yndet alternativ til portvin, sherry og hedvin til desserten på de danske middagsborde.
    I sin fritid elsker han at rejse, opleve nye kulturer og smage på ny mad og nye drikke. Heldigvis har han mulighed for ofte at kombinere sin interesse for icewine og rejse, da hans kæreste gennem mange år også er fra Canada.
    Adresse: Icewine.dk, Danmarksvej 3, 2800 Kgs. Lyngby, tlf.: 42 94 10 53, e-mail: info@icewine.dk, www.icewine.dk. (Opdateret 2015).