Torben Mandrup (f. 1969) er oprindelig uddannet civilingeniør og har arbejdet med forskning og udvikling, samt IT-projektarbejde. I 2007 startede han hobbyfirmaet DrikPortvin som en bibeskæftigelse i forhold til hans IT-virksomhed, Mandrup Software.
    Udgangspunktet for firmaet var en ægte kærlighed til portvin samt en stor interesse i at dele sin viden omkring portvin med andre.
    Torben Mandrup rejser således landet rundt og holder foredrag og smagninger om portvin og forsøger herigennem at nedbryde nogle af de mange fordomme, folk har omkring vinen. Han mener også, at portvin er en stærkt overset ledsager til mange forskellige typer mad og anledninger.
    Han tager selv til Douro-området i det nordlige Portugal for at håndplukke de helt rigtige portvine. Hos DrikPortvin er filosofien, at det ikke er nok kun at have få producenter i sortimentet, idet de fleste quinta'er har spidskompetencer inden for en af de mange typer portvin. I øjeblikket præsenteres der syv forskellige portvinshuse på hylderne, og flere kommer hele tiden til. Nogle med kun en enkelt vin, men til gengæld en vin af meget høj kvalitet, ikke mindst i forhold til prisen.
    DrikPortvin sælger via sin netbutik, ved smagninger, på messer, ved døren og ikke mindst ved de to årlige åbent hus-arrangementer, der altid er udsolgt på forhånd. Udbredelsen af portvin ligger Torben Mandrup meget på sinde, og han tager gerne imod på adressen til en snak om portvin og naturligvis en smagsprøve.
    Adresse: Torslunde Bygade 33, 2635 Ishøj, Mobil 22 82 28 00, e-mail: torben@drikportvin.dk, www.drikportvin.dk. (Opdateret 2012).