Rémi Krug (f. 1942) har i perioden 1965-2003 – sammen med sin bror, Henri – stået for champagnehuset Krug, der blev grundlagt i 1843 af deres tipoldefar, Jean-Joseph Krug.
    Rémi Krug har været firmaets direktør, mens broderen har stået for produktionen af de enestående vine, men de har altid insisteret på, at de begge har tegnet kvaliteten. Og kvaliteten er stadig høj. Krug er det eneste champagnehus, der udelukkende fremstiller prestige-cuvéer. Al grundvinen gæres ud på egetræsfade, hvilket giver vinene deres særlige smag og meget lange holdbarhed, og alle flasker lagres i mindst seks år, nogle i op til tolv år, i stedet for i de foreskrevne tre. I vinhusets kældre i Reims ligger der cirka 4,5 millioner flasker.
    Krug laver flere forskellige vine lige fra den "almindelige" Krug Grande Cuvée til juvelen Clos du Mesnil. Men brødrene har altid pointeret, at der efter deres mening ikke er forskelle i kvaliteten. Alle vinene er deres "børn", og de holder lige meget af dem. Men smagen er forskellig. Den ene vin er som en symfoni, den anden som en sonate; men komponisten er den samme.
    I januar 1999 blev Krug solgt til det franske firma LVMH – eller rettere: Det var Moët Hennessy, en del af luksus-imperiet, som rystede op med en milliard franske francs. Det var den højeste pris, der nogensinde er betalt for et champagnefirma. Siden 2003 har Krug været ledet af englænderen Mark Cornell. De to Krug-brødre forblev dog efter salget en vigtig del af den daglige drift - indtil Henri Krug døde i 2013.
    Adresse: Champagne Krug, 5 rue Coquebert, F-51100 Reims, Frankrig, tlf.: 00 33 3 26 84 44 20, www.krug.com.