Her er, hvad vi fandt
Antal resultater: 18


Vin af kirsebær, Sur lie, Frederiksdal, Lolland, Danmark, 2013, middel alkohol (14%)
189 kr., pris for ½ liter, Frederiksdal
Superlækker rødvin med en dyb og kompleks smag af kirsebær. Vinen har ligget seks måneder på fad og på sit bundfald - sur lie, som franskmændene siger. Den er tør, men har også en lille, rund sødme. Det er en vin, der fx vil være fantastisk til vildt. Men den kan også nydes som meditations-vin. Og til ost. Eller til en tør dessert.
Smagt i 2015/47


Reserve, Frederiksdal Kirsebærvin, Kirsebær, Lolland, Danmark , høj alkohol (14,5%)
229 kr., pris for ½ liter, Frederiksdal
Superlækker rødvin - helt i top. En dejlig duft af de røde bær og en fyldig, blød smag med noter af kaffe og chokolade. Ren fryd - og unægtelig dyr fryd. Druerne er høstet på Frederiksdal Gods' ældste plantage, Nielstrupmark, og vinen er stukket sammen af flere forskellige årgange og fadlagret i 30 måneder. Vinen er egnet både til oste, pateer, vildt, okse og ikke alt for søde desserter, fx mørk chokolade.
Smagt i 2016/15


Nielstrup Mark, Frederiksdal, Kirsebær, Lolland, Danmark, 2012, middel alkohol (14%)
259 kr., pris for 50 cl, Frederiksdal
Denne meget lækre og spændende rødvin på modne kirsebær har en aromatisk, krydret duft og en intens, blød smag - af kirsebær, naturlig, men også med krydrede noter og fint integreret fadsmag. En elegant ledsager fx til vildt, en lækker paté eller en god ost. Vinen er Frederiksdals topvvin.
Smagt i 2015/2


Nielstrup Mark, Frederiksdal, Kirsebær, Lolland, Danmark, 2012, middel alkohol (14%)
259 kr., pris for 50 cl, Frederiksdal
Dette er godsets enkeltmarks-vin fra en mark med de ældste træer - og vinen er ganske enkelt en stor oplevelse. Den har en vidunderlig, blød og lækker smag, der fylder munden med fuldmodne kirsebær og fint integrerede fadnoter. Vinen har ligget 18 måneder på franske 400 liters fade, og den vil være en fornem og overraskende ledsager til vildt, oksekød og ost. Eller brug den som meditations-vin med en skål friske nødder.
Smagt i 2015/44


Vin af Kirsebær, Rancio, Frederiksdal, Kirsebær, Lolland, Danmark, 2013, høj alkohol (14,5%)
279 kr., pris for ½ liter, Frederiksberg Vinimport
Det spanske ord rancio betyder harskhed, men i vinens verden er det blevet et ord for en smag, der opstår, når en vin opbevares længe, gerne udendørs, og påvirkes af luftens ilt. Sådan er denne vin, der er Frederiksdals fornemste vin. Den har lagret to år, først i glasballoner ude i solen og derefter på cognac-fade. Vinen har en guddommelig smag med blød, blød og intens kirsebærsmag med noter af karamel, dadler, tørrede frugter, nelliker ... ren slik! Mere VIN end kirsebær. Oplagt til vildt og ost ... og meditation.
Smagt i 2015/48


Frederiksdal Gods, Kirsebær, Dansk kirsebærvin, Danmark, 2009
130 kr., pris for ½ liter, Frederiksdal Kirsebærvin
Denne lækre danske kirsebærvin kan minde lidt om en portvin - bortset fra at den altså har en blød, sød og markant smag af kirsebær. Vinen fås blandt andet i visse SuperBest-butikker samt direkte fra godset.
Smagt i 2010/47


Vin af Kirsebær, Frederiksdal, Kirsebær, Lolland, Danmark, 2015, middel alkohol (14%)
159 kr., Pris for 50 cl., Frederiksdal
En helt vildt lækker rødvin af modne kirsebær. Den har en ren og bred bærsmag og en sødme, der balanceres fint af syren. Brug den fx til patéer, kraftigt vildt, blå oste, desserter med bær eller chokolade. Den åbne vin kan sagtens holde sig i køleskabet i et par uger.
Smagt i 2016/52


Rancio, Frederiksdal Kirsebær, Kirsebær, Lolland, Danmark , høj alkohol (14,5%)
235 kr., pris for ½ liter, Frederiksdal
Den dufter af kirsebærsten. Den smager af kirsebær, naturligvis, men har også mange andre spændende facetter. Der er fedme i smagen, den er sød - nej, sødlig, men ikke på nogen måde sliksød. Prøv den fx til ost - en blåskimmelost, en lagret brie. Ost som dessert.
Smagt i 2012/46


Likør no. 1, Frederiksdal Kirsebærvin, Kirsebær, Lolland, Danmark , høj alkohol (17%)
249 kr., pris for ½ liter, Frederiksdal
En god, gammeldags kirsebærlikør af høj kvalitet. Blandt andet stammer alkoholen fra destilleret vin af bær fra plantagen på Lolland, og likøren har lagret seks måneder på små fade. Smagen er simpelt hen superlækker, blød og rund og med en ren kirsebærsmag og noter af nelliker. Den er som skabt til drinks (fx Kir Royal) og glimrende til is, marcipan og kager - og til julens risalamande. Livskvalitet på flaske!
Smagt i 2016/42


Frederiksdal Kirsebærvin, Frederiksdal, Kirsebær, Lolland, Danmark, 2013, middel alkohol (14%)
140 kr., pris ved 50 cl, Frederiksdal
Vi har smagt tidligere årgange af denne herlige kirsebærvin fra Frederiksdal på Lolland. Også denne årgang er i top. Det er en vin med god fylde og en vidunderlig smag af friske kirsebær, der holder længe i munden. Nyd den fx til milde oste.
Smagt i 2015/15


Frederiksdal Kirsebærvin Mikkeler, Frederiksdal, Kirsebær, Lolland, Danmark, 2012, høj alkohol (15%)
249 kr., pris ved 50 cl, Frederiksdal
I sidste uge anmeldte vi den nye årgang kirsebærvin fra Frederiksdal på Lolland. Også denne årgang er helt i top, og så er den - som noget helt særligt - modnet på gamle fade, der tidligere har indeholdt Grand Marnier. Og det gør, at der i den liflige kirsebærsmag blander sig en fin orangesmag. Det er en vin med en anelse sødme, men den er på ingen måde sød. Nyd den, som den er, eller til fede oste - en velmodnet camenbert eller en mild blåskimmelost. Navnet Mikkeler på flasken henviser til det kendte danske bryggeri, som har opbevaret vinen på fadene.
Smagt i 2015/16


Likør, Frederiksdal, Kirsebær, Lolland, Danmark, 0, høj alkohol (17%)
249 kr., pris for 50 cl, Frederiksdal
Ultralækker likør med en ren og blød kirsebærsmag. I smagen noter fra seks måneder på egetræsfade.
Smagt i 2018/44


Frederiksdal Kirsebærvin, Kirsebær, Lolland, Danmark, 2011, høj alkohol (15%)
135 kr., pris for 50 cl, Frederiksdal
Denne elegante kirsebærvin på Stevnsbær smager simpelt hen godt. Den er bestemt ikke sliksød, men har - foruden sin rene, fyldige frugt - en lille sødme. Og ingen spritsmag. De dygtige mennesker nede på Lolland anbefaler den til kraftige, salte oste, blå oste, pateer, kraftigt vildt med bær, chokoladedesserter, råsyltede sommerbær, blommer og risalamande. Vi kan kun give dem ret.
Smagt i 2013/40


Frederiksdal Kirsebærvin, Kirsebær, Lolland, Danmark, 2012, høj alkohol (15%)
140 kr., pris for 50 cl, Frederiksdal
Denne ualmindelig lækre kirsebærvin minder med sin cremede frugtfylde lidt om portvin. Den er ikke så sød som portvin, og den har en blød, sød og markant smag af kirsebær. Brug den fx til kraftige, salte oste, blå oste, pateer, kraftigt vildt, chokoladedesserter, råsyltede sommerbær, blommer eller risalamande - som det anbefales på bagetiketten.
Smagt i 2013/40


Sur Lie, Frederiksdal Kirsebærvin, Kirsebær, Lolland, Danmark , høj alkohol (15%)
189 kr., pris for 50 cl, Frederiksdal
Med næsen i glasset mødes man af en vidunderlig, aromatisk duft af kirsebær. Og med vinen i munden oplever man dyb, moden frugt med en fin sødme, der afbalanceres af den gode syre. Prøv den fx til en chokoladedessert eller til julens risalamande. Vinen, der har ligget på bundfaldet (sur lie), er lagret fem måneder på egetræsfade.
Smagt i 2013/40


Nielstrup Mark, Frederiksdal Kirsebærvin, Kirsebær, Lolland, Danmark, 2010, middel alkohol (14%)
225 kr., Frederiksdal
En kirsebærvin, der ikke er sød. Den har en ret tør, intens og ren smag af modne kirsebær. Bestemt en overraskende og spændende rødvin. Brug den fx til lidt kraftige oste eller til ikke for søde desserter med chokolade.
Smagt i 2013/40


Rancio, Frederiksdal Kirsebærvin, Kirsebær, Lolland, Danmark , middel alkohol (14%)
279 kr., pris for 50 cl, Frederiksdal
Denne vin har i et helt år stået udendørs i al slags vejr på store 25 liters glasbeholdere, og det har givet den en spædende, iltet smag. Derefter har den ligget på gamle cognac-fade. Smagen er meget kompleks - faktisk helt vidunderlig. Det anbefales at prøve den til smagsrige oste, foie gras, chokolade, nødder, syltede svesker, figner - eller alene.
Smagt i 2013/40


Frederiksdal, Stevnskirsebær, Vermouth, Danmark , høj alkohol (15,5%)
249 kr., pris for 50 cl., Frederiksdal
En interessant vermout-type med noter af alle de gode sager, der er tilsat: Frisk citrus, vanilje, kanel, kaffebønner, anis, malurt og en rødvin luftet i glasballoner.Med tonicwater en hyggelig longdrink med kirsebærsmag.
Smagt i 2018/40