.

  Alan B. Madvig (f. 1941) havde en eksamen som handelsmedhjælper og en afbrudt handelsuddannelse på Niels Brock i bagagen, da han i 1966 blev ansat hos Vilh. Christiansen A/S i København.
  I 1970 kom han til vinfirmaet Georg Bestle A/S i Skovlunde, og efter otte år som henholdsvis ordremodtager, afdelingsleder og salgschef blev han direktionssekretær med indkøb af Bordeauxvine som hovedområde. Et intensivt selvstudium inden for vinens verden var medvirkende til, at Alan B. Madvig senere fik posten som indkøbschef i selv samme firma.
  Sideløbende med arbejdet hos Georg Bestle fungerede han som rejseleder for vinforretnings-kæden Vinstokkens mange medlemmer – noget, der i 1991 blandt andet førte til, at han fik stillingen som kædechef for forretningskæden.
  I 1994 blev Bestle og Vinstokken imidlertid købt af Vingaarden A/S i Odense.
  Fire år senere stod han uden arbejde på grund af firmamæssige omstruktureringer og valgte dernæst at købe egen vinbutik i København – to år efter måtte han dog dreje nøglen om. Siden 2001 har Alan B. Madvig haft sin daglige gang som vinmand i Føtex i Lyngby.
  Privat er han ungkarl for tredje gang, har sønnen Michael på 36 år og er netop blevet farfar. Udover vin omfatter hans mange interesser kunst, historie, hus og have samt rejser – gerne til diverse vinlande, men også til lillebroderen i Sydney i Australien.
  Adresse: Virum Stationsvej 145, 1.th., 2830 Virum, tlf.: 45 83 61 25, mobil: 30 29 61 25, e-mail: alan@madvig.dk.