.

VinAvisens Blå Bog

...Klik på knappen for at vende tilbage til Den Blå Bogs oversigtsside.
.

  Bo Madsen (f. 1973) har rent bogstaveligt tilbragt hele sit professionelle liv i vin- og spiritusbranchen. Efter afslutningen af Højere Handelseksamen i 1992 søgte han ind på Handelsakademiet, hvor han læste til Akademiøkonom på linjen Markedsføring og Service, som siden er fulgt op med løbende efteruddannelse.
  Samtidig med studierne arbejdede han i marketingafdelingen hos vin- og spiritusfirmaet Better Brands (det nuværende Diageo), og det var her, hans interesse for branchen for alvor blev vakt. I kølvandet på jobbet fulgte vinsmagninger og -seminarer og ikke mindst mange vinøse oplevelser hos udenlandske producenter.
  Efter Better Brands gik turen til marketingafdelingen i Taster Wine, der også omfatter selskaberne Skjold Burne og Oskar Davidsen & Co., hvor Bo Madsen var ansat i ni år. I 2004 kom han så til Vintappergaarden og blev efter et par år udnævnt til marketingchef med ansvar for markedsføringen og den løbende udvikling og tilpasning af produktporteføljet, der bl.a. talte mærker som Beringer, Wolf Blass, Glenmorangie og Ardbeg.

  I 2007 blev Vintappergaarden solgt til finske Altia Corporation, der er den førende producent og distributør af vin og spiritus i Norden og Baltikum, og Bo Madsen fortsatte i stillingen som marketingchef. I forsommeren 2009 blev han udnævnt til Commercial Manager og fik dermed det overordnede ansvar for Altia Denmark A/S, og er i dag en del af ledelsesgruppen for Altia Corporation Open Markets.
  Privat bor Bo Madsen i Hillerød med sin kone Helle og parrets to sønner. Fritiden bruges blandt andet på en ”endeløs renovering” af parrets godt 100 år gamle hus samt på den helt store passion, sejlsport.
  Adresse: Altia Denmark A/S, Ragnagade 7, 2100 København Ø, tlf.: 45 88 40 20, e-mail: bm@altiadenmark.com, www.altiadenmark.com, www.altiacorporation.com.