.

VinAvisens Blå Bog

...Klik på knappen for at vende tilbage til Den Blå Bogs oversigtsside.
.

  Bo Otterstrøm (f. 1955) begyndte allerede som stor dreng at interessere sig for vin, ansporet af sine vin-begejstrede forældre og ikke mindst bedsteforældre. Interessen førte i starten af 1990’erne til indkøb af større partier vin, som blev distribueret mellem venner, familie og kolleger. Sideløbende med et krævende job som forstander for en større aftenskole fortsatte han sin vinøse bibeskæftigelse, indtil han i 2003 for alvor gik ind i vinbranchen som grossist. To år efter grundlagde han internet-vinhandelen Klubvin.dk, hvorfra der handles med vin og tilbehør til både private og en gros.
  I begyndelsen af 2008 valgte Bo Otterstrøm at sælge grossistvirksomheden inden for vin fra for helt og holdent at koncentrere sig om Klubvin.dk, som er en åben vinhandel, hvor alle er velkomne.
  I dag omfatter firmaet salg af vine fra hele verden – dog hovedsageligt fra Frankrig, Spanien og Italien – ligesom vinreoler, vinklimaskabe og andet tilbehør til vin efterhånden udgør en meget stor del af forretningen, idet Klubvin.dk både leverer til private og erhvervslivet.
  Selv om hverdagen i klubvin.dk kan være travl, er der også tid til andre gøremål. Bo Otterstrøm er således formand for det lokale vandværk i Ganløse og har mange andre interesser, selvom det nok stadig er vinen, han brænder mest for.
  Privat hygger Bo Otterstrøm sig med hustruen Bente og deres dejlige katte – når han ikke lige er til møde i vandværksbestyrelsen, deltager i en vinsmagning eller er ude for at måle op til en vinkælder.
  Adresse: klubvin.dk, Hirsemarken 1B, 3520 Farum , tlf.:70 22 08 66, e-mail: info@klubvin.dk, www.klubvin.dk, blog: www.klubdom.dk Facebook: www.facebook.com/klubvindk.
  (Opdateret 2014).