Casper Rasmussen (f. 1978) startede sin vinøse rejse som elev i vinafdelingen i OBS! Viby i januar 2001. Den planlagte elevtid på to år blev efter et år og ti måneder afsluttet før tid og udskiftet med et job som leder af vinafdelingen i Kvickly Silkeborg. Tiden i Viby og Silkeborg blev beriget med vinrejser til Portugal, Frankrig, Spanien og Californien.
    Efter visit udenfor vinbranchen i perioden marts 2005 til juli 2010 vendte Casper Rasmussen tilbage til Coop. Denne gang som indkøber af fransk vin på Coops hovedkontor i Albertslund. Gennem tiden har jobfunktionen skiftet fra indkøber til planlægning af vinkampagner i alle Coops kæder, telefonisk vin-support til butikkerne, udarbejdelse af skiltemateriale med vinbeskrivelser til opsætning i butikkerne samt udvælgelse og tilsendelse af vine til test hos danske medier.
    Siden efteråret 2019 har han brugt det meste af sin energi på etablering, opbygning og udbygning af VinCooperativet.dk, som er Coops online vinunivers.
    Derudover sidder han i redaktionen af Danmarks største vinblad, Vin & Co, som udkommer fire gange årligt; første gang var i september 2014. Trods arbejdsmæssig travlhed har han også haft tid til at afslutte WSET level 2 i november 2019 og WSET level 3 eksamen venter i foråret 2021.
    Casper Rasmussen har også deltaget i DM i blindsmagning på Hotel- og Restaurantskolen i København med et par rigtig gode kolleger fra Coop i 2019 og 2020. Placeringen… ja, det gælder jo bare om at være med, ikk..
    Adresse: Coop Danmark, Roskildevej 65, 2640 Albertslund. Telefon 43 86 42 41, e-mail: casper.rasmussen@coop.dk, www.VinCooperativet.dk, www.Coop.dk. (Opdateret 2021).