Din ugentlige avis med nyheder fra vinens verden
Facebook Instagram

Jacob Dahl Andersen


.

VinAvisens Blå Bog

...Klik på knappen for at vende tilbage til Den Blå Bogs oversigtsside.
.

    Jacob Dahl Andersen (f. 1972) blev i 1991 udlært som kok fra Hotel du Nord i Løgstør. Siden da har han arbejdet på en lang række af landets bedste restauranter – blandt andet Michelin-restauranterne Søllerød Kro og Kommandanten, men han har også betrådt køkkengulvene på Skagen Fiskerestaurant samt på Belle Terrasse og Nimb i Tivoli.
    Derudover har han høstet masser af erfaring fra udlandet – fra såvel London og Frankrig som Curaçao i Caribien og Sydney i Australien.
    I fem år var Jacob Dahl Andersen ansat som kok og vært på Hvidøre (Novo Nordisk) nord for København, og drev i den periode sideløbende sit eget vinfirma med stor fokus på rådgivning omkring sammensætning af mad og vin. I 2010 flyttede han tilbage til Skagen, hvor han efter en tid som Food & Beverage Manager på legendariske Brøndums Hotel nu er ansat som huskok og vinekspert hos Skagenfood.dk. Her har han genoplivet en af sine gamle succeser, abonnement-vine - denne gang i form af små mini-abonnementer med kun to flasker vin, der leveres til døren en gang om måneden.
    Jacob Dahl Andersen bor i Skagen med sin kæreste og sønnen Sigurd på to år. Udover familie og arbejde bliver der ikke meget tid tilovers til fritidssysler. Men når muligheden byder sig, bruges den gerne på venner, koncerter, rejser og selvfølgelig masser af mad & vin.
    Adresse: Skagenfood.dk, Hyttefadsvej 8, 9970 Strandby, tlf.: 20 40 02 64, e-mail: jacobdahl@skagenfood.dk, www.skagenfood.dk. (Opdateret 2014).