Jan Kjeld Nielsen (f. 1954) har siden1999 været en af de tre partnere i Erik Sørensens Vinhandel. De to andre er Jan Sørensen og dennes søster, Dorrit, begge hans jævnaldrende og gamle venner.
    Allerede tidligere havde Jan Nielsen indåndet duften af vin i firmaet, idet han i 1974 blev ansat som ”vinfanatiker”. Her var han i ti år, samtidig med at han afsluttede sine studier på Handelshøjskolen i København. I 1976 blev han HA og to år efter HD i afsætningsøkonomi.
    I 1984 forlod han – trods stadig en stor vinfanatiker – Erik Sørensens Vinhandel for i ni år at være salgs- og produktchef hos Braun, blandt andet med to år i Frankfurt som international Business Manager. Derefter fulgte et job i otte år som regionchef og senere salgsdirektør i Topdanmark Forsikring og yderligere fem år som salgsdirektør hos Falck. Men ved Erik Sørensens død i 1998 trak vinens verden atter i ham, og med stor entusiasme sprang fanatikeren tilbage til vinens verden.
    Hos Erik Sørensens Vinhandel virker han som administrerende direktør, og det håber han at blive ved med i endnu mange år, siger han.
    Privat er han gift på 23. år med Karen Nielsen, der er direktør i IBM, og sammen har de to piger, Anne-Kathrine på atten og Malou på femten.
    Adresse: Erik Sørensens Vinhandel, Bernstorffsvej 121, Postboks 36, 2900 Hellerup, tlf.: 39 62 61 67, fax: 39 61 29 66, e-mail: jkn@es-vin.dk.