Din ugentlige avis med nyheder fra vinens verden
Facebook Instagram

Jens Steffen Hansen


.

VinAvisens Blå Bog

...Klik på knappen for at vende tilbage til Den Blå Bogs oversigtsside.
.

  Jens Steffen Hansen (f.1941) er tredje generation bag roret i Lorange Vinhandel i Næstved, et firma, der har rødder tilbage til 1871.
  Først tog han en handelseksamen og dernæst en uddannelse som vinkøbmand med læreplads hos vinhandler Rasch i København. Dernæst gik turen til Tyskland og senere til Bordeaux, hvor han delte tiden mellem franskstudier på universitetet og vinøst arbejde hos den danske konsuls vinfirma, Schröder & Schÿler.
  Vel hjemme igen fulgte nogle år med diverse job i vinbranchen samt endnu en uddannelse nemlig som merkonom i regnskab og revision.
  I 1967 startede Jens Steffen Hansen i familiefirmaet i Næstved, og fire år efter overtog han virksomheden helt og holdent.
  I dag har han flere jern i ilden. Han er blandt andet medejer af Excellent Wine og formand for bestyrelsen af den landsdækkende organisation af vin- og spiritusgrossister, Excellent Wine Danmark.
  Efter en travlt dag går turen hjem til gården syd for Næstved og til Jens Steffen Hansens bedre halvdel, Winnie.
  En god del af fritiden går med vedligeholdelsen af hans efterhånden pænt store samling af veteranbiler.
  Adresse: Lorange Vinhandel, Kirkestræde 4, 4700 Næstved, tlf.: 55 72 22 00, fax.: 55 72 21 57, e-mail: lorange@lorange.dk, www.lorange.dk. (Opdateret 2010).