.

VinAvisens Blå Bog

...Klik på knappen for at vende tilbage til Den Blå Bogs oversigtsside.
.

    John Nybro (f. 1939) er oprindelig uddannet som skrædder, men har også arbejdet som salgschauffør for en bindericentral, ministerchauffør, folketingsbetjent og postmester. Og så har han siden 1970’erne haft en glødende interesse for vin. Det hele begyndte med "Den med Tyren", Præstetanker og Nonneblod, som blev hældt gennem et kaffefilter med hugget sukker for at tage den værste smag.
    Efterhånden kom der lidt bedre vine på bordet, og det blev frem for alt de tyske kvalitetsvine, der vandt John Nybros hjerte. Han gjorde ivrige studier i marken med flere årlige besøg hos diverse tyske vinproducenter. Og i 1989 slog han så dørene op for vinimportfirmaet Tysk Vin Klub, hvor man i dag finder et sortiment på cirka 100 forskellige håndplukkede hvide, røde, tørre og søde tyske vine.
    I 1995 startede han Foreningen Til Vinens Fremme i Egedal kommune hvor han bor.
    1. maj 2007 solgte John Nybro firmaet til Ole Porsvig, der fortsætter med det store udvalg af kvalitetsvine. Fra samme dato startede han Wine Research, et firma med Public relation-arbejde og kommunikation.
    John Nybros fritid går med at pleje familien samt en stor og uvurderlig vennekreds. Mobil: 22 17 74 93, e-mail: wineresearch@mail.dk.