.

VinAvisens Blå Bog

...Klik på knappen for at vende tilbage til Den Blå Bogs oversigtsside.
.

  John Richard Larsen (f. 1966) fik en spirende interesse for vin, da han i 1984 kom i lære hos Købmand Thorsen i Holte – en købmand med egen vinafdeling og vinimport.
  Efter endt læretid fortsatte han som førstemand i købmandsforretningen indtil 1996, hvor han fik job som butiksassistent hos Kjær & Sommerfeldt i København.
  Dengang var der kun tre ansatte i den fornemme gamle vin- og spiritusbutik, og der var god tid til både formiddags- og eftermiddagskaffe – endog med kage til i ny og næ.
  Men med fusioneringen mellem Kjær & Sommerfeldt og Knud Jørgensens Vinhandel i 1998, gik det pludselig stærkt. Kaffen og kagen holdt hviledag, og John Richard Larsen takkede ja til det spændende og udfordrende job som butikkens nye butikschef.
  Jobbet indebar blandt andet etableringen af en større whiskyafdeling – et projekt, der gav ham en stor interesse for "livets vand".
  Med den interesse var det oplagt for ham at springe til, da Juul’s Vin og Spiritus – som er kendt for at have et af Nordens største udvalg af Single Malt whiskyer – i 2007 søgte en butikschef. Forretningen, der slog dørene op på Frederiksberg i 1926, var netop i gang med en udvidelse af lokalerne. Siden udvidelsen har Juul's Vin og Spiritus været i konstant positiv udvikling - både hvad angår omsætning og sortiment, som i dag er et af Nordeuropas bredeste.
  Ud over spiritus rummer forretningen også et solidt sortiment af vine fra såvel de klassiske europæiske vinlande som de oversøiske.
  John Richard Larsen har i forbindelse med sit arbejde selvfølgelig været på whiskyture til Skotland. Vinrejser til Frankrig og Spanien er det også blevet til.
  Når fritiden melder sig, står den på hygge med hustruen gennem 26 år, Lene, og deres to dejlige døtre, Janine på 19 og Sandra på 17 år samt pasning af familiens hus og have.
  Adresse: Juul’s Vin og Spiritus, Værnedamsvej 15, 1819 Frederiksberg, tlf.: 33 31 13 29, fax: 33 31 13 28, e-mail: john@juuls.dk, www.juuls.dk. (Opdateret 2014).