.

VinAvisens Blå Bog

...Klik på knappen for at vende tilbage til Den Blå Bogs oversigtsside.
.

    Kenny Pellegrino (f. 1977) fik sin interesse for vin, da han var i lære i Gobi Supermarked og de sidste to år af læretiden arbejdede i vinafdelingen. Gobi havde dengang vel nok Danmarks største udvalg af vine.
    Efter yderligere tre år hos Gobi fik han et job hos Kjær & Sommerfeldt, men Italien og italiensk vin trak. Som hans efternavn tydeligt afslører, har han italiensk blod i årerne – hans far er italiener. Så han tog til Italien for at lære mere om produktionen af vin. Blandt andet arbejdede han i vinhuset Col d'Orcia i Montalcino.
    Da Kenny Pellegrino var tilbage i Danmark, fik han en stilling som indkøber for GobiVin. Her var han i otte år, indtil han i 2008 grundlagde sit eget firma, StarWineConsult, der blandt andet yder eksporthjælp til italienske vinhuse. Fritiden bliver som oftest brugt på noget, der har med vin at gøre. Han deltager i en masse smagninger med gode venner og arbejder intenst på at færdiggøre sit vinøse studium, The WSET Diploma (Certificeret WSET Intermediate og Advanced). Endvidere skriver han artikler om vin til diverse medier.
    Endelig rejser han meget og opholder sig en del både i Italien og Norge, hvor han har familie.
    Adresse: StarWineConsult, Rønnebærvej 28, 2400 København NV, tlf.: 31 31 96 91 e-mail: kp@starwineconsult.com.