Lars Lybæk (f. 1965-2017) var vild med bobler, og de skulle helst komme fra en flaske af den spanske cava.
  Han havde fra og med 2010 sit eget vinimportfirma, VildmedCava.dk, hvis sortiment blev solgt dels online og dels engros.
  Ét er at have en drøm om egen vinforretning, noget andet at føre den ud i livet. Lars Lybæk kontaktede derfor Spaniens Ambassades Handelsafdeling, der - som han udtrykte det - blev hans fødselshjælper. Handelsafdelingen sørgede blandt andet for, at han fik kontakt til en række cava-producenter, der endnu ikke eksporterede deres vine til Danmark.
  Lars Lybæks interesse for cava fik yderligere et spark i den rigtige retning, da han deltog i den årlige cava-festival i Sant Sadurni d’Anoia i Penedès. Her fejres druehøsten med festivitas og smagsprøver i lange baner.
  I dag finder man 46 forskellige flasker fra i alt syv cava-producenter på hylderne hos VildmedCava.dk. Samtlige cava-huse er små og med en produktion, hvor der bliver kælet for detaljerne. Nogle af vinene er unge og friske, mens andre har alder og modenhed og derfor egner sig fortræffeligt til mad.
  Lars Lybæk var også på et tidspunkt selv med til at fremstille cava hos en af producenterne. Man bør jo kende det produkt, man sælger, til bunds, sagde han.
  Sit store kendskab til cava havde han også med i bagagen, når han tog ud og holdt smagninger og seminarer i vinklubber landet over.
  Adresse: VildmedCava.dk, Abildhøjvej 7, 8260 Viby J., tlf.: 20 45 08 01, e-mail: info@vildmedcava.dk, www.vildmedcava.dk. (Opdateret 2017).