.

VinAvisens Blå Bog

...Klik på knappen for at vende tilbage til Den Blå Bogs oversigtsside.
.

  Lars Møldrup Larsen (f. 1947) driver i dag Vinos Los Andes, en specialforretning, der er helliget salget af argentinsk vin. I tidernes morgen blev han udlært hos A.P. Møller som befragter, fik senere job hos ØK, og blev i 1995 udstationeret som chef for dette firmas shippingaktiviteter i Sydamerika. Og det var her, han mødte argentinske Blanca Esther Larrive, som han er gift med den dag i dag. Det var også her, han fik et indgående kendskab til argentinsk vin – og ikke mindst til den, der kommer fra det førende vindistrikt Mendoza.
  I 1999 satte ØK punktum for samtlige shippingaktiviteter, men Lars Møldrup Larsen valgte at blive i Buenos Aires som konsulent for en række shippingfirmaer.
  Sine første erfaringer med salg af argentinsk vin gjorde han, da han og hustruen i tre år forlod landjorden og drev chartersejlads i Middelhavet og Caribien. Her sørgede han for, at selv de mest frankofile gæster ombord blev "omvendt" til argentinsk vin, før sejladsen var slut.
  Lars Møldrup Larsen havde en drøm om en dag at importere kvalitetsvin fra Argentina til Danmark. Den drøm blev en realitet i 2008, da han åbnede Vinos Los Andes på Christianshavn, som han driver sammen med sin hustru og sønnen Rasmus.
  Ægteparret har stadig deres adresse i Argentina, så der bliver pendlet en hel del frem og tilbage med to måneder i henholdsvis det ene og det andet land.
  Adresse: Vinos Los Andes, Det Argentinske Vinhus, Wildersgade 55, Christianshavn, 1408 København K., tlf.: 36 98 06 36, e-mail: info@vinoslosandes.dk, www.vinoslosandes.dk.