Lene Nielsen (f. 1965) voksede op i Odense og efter at have afsluttet en Højere Handelseksamen, gik hun i tjenerlære i Restaurant Skoven i sin hjemby.
  Som færdigudlært fik hun job hos Restaurant Marie Louise, ligeledes i Odense - og snart fik hun også sit første barn.
  Lene Nielsen sagde sit job op, da hun ikke syntes, børn og arbejdet som tjener var foreneligt. Men interessen for mad og vin lagde hun ikke på hylden, og i 1992 startede hun hos DZ Wine.
  Yderligere tre børn kom til, og i år 2000 var hun med til at åbne Kjær & Sommerfeldts butik i Odense.
  I 2008 fik Lene Nielsen muligheden for at køre en af Vinoble-kædens vinbutikker op i Ringe, og to år senere købte hun butikken - som snart fik vokseværk og flyttede til større lokaler på byens torv.
  I 2018 slog hun dørene op for endnu en Vinoble-butik, denne gang i Svendborg, som hendes ældste datter, Malou, og hendes mand, Ole, driver, mens hun selv er at finde i butikken i Ringe.
  I de to forretninger er der - udover et stort sortiment af vin og spiritus - chokolade, luksuslakrids, kaffe, te og italienske specialiteter.
  Fritiden står på familiehygge i huset i Stenstrup på Sydfyn - midt imellem de to butikker - og rejser med besøg hos vinproducenter rundt om i verden. Og så er der gåturene med de to schæferhunde, Luca og Siena, hvor sidstnævnte er butikshund i Ringe.
  I 2019 fik Lene Nielsen den store anerkendelse at blive optaget som ridder i portvinsbroderskabet Confraria do Vinho do Porto. Og i november 2020 kunne hun efter endt eksamen hos Dansk Sommelier Uddannelse føje en titel som sommelier til sit CV.
  Adresse: Vinoble Ringe, Algade 19, 5750 Ringe, tlf.: 62 21 21 11, e-mail: lene.nielsen@vinoble.dk, https://vinoble.dk/Butikker/VINOBLE-Ringe. Vinoble Svendborg, Centrumpladsen 15, 5700 Svendborg, tlf.: 62 21 21 12, e-mail: svendborg@vinoble.dk. (Opdateret 2021).