Morten Stenør Larsen (f. 1973) voksede op i en madglad familie i Bellinge, en forstadsby til Odense. Han drømte om at blive kok, men efter studentereksamen i 1993 gjaldt det værnepligten på Nørre Uttrup kaserne og dernæst studier i samfundsvidenskab på Aalborg Universitet.
  Samtidig med studierne begyndte han dog at interessere sig stadig mere for samspillet mellem mad og god vin. Ferierne gik til vinproducerende områder, og SU’en blev omsat i de første rigtig gode flasker vin.
  I 2001 flyttede Morten Stenør Larsen til København og til et job i Nykredit Bank, men vin- og madinteressen blev ikke lagt på hylden. Da han ikke havde tålmodighed til at købe vinene unge, lagre dem og vente på, at de blev modne, begyndte han at blive en flittig gæst på diverse vinauktioner hos Bruun Rasmussen Kunstauktioner.
  Det var ikke kun ham, der var blevet opmærksom på auktionshuset - hos Bruun Rasmussen blev man også snart opmærksom på den unge vinglade mand. I 2002 blev han ansat på timebasis i auktionshusets vinafdeling sideløbende med, at han passede sit arbejde i bankverdenen. To år efter blev han udnævnt til vinsagkyndig i vinafdelingen, og fra og med 2011 vurderingschef.
  Det daglige arbejde omfatter vurderinger af vin pr. mail og telefon samt ved auktionshusets indleveringsskranke, ligesom Morten Stenør Larsen vurderer vine ude hos kunderne. Derudover deltager han i vinsmagninger og har ansvar for markedsføring og indkøb til auktionshusets vinlager.
  Når han ikke er på job, tager han løbeskoene på eller spiller fodbold - og laver selvfølgelig god mad og deltager i et par uformelle vinsmagegrupper.
  Adresse: Bruun Rasmussen Kunstauktioner, Baltikavej 10, 2150 Nordhavn, tlf.: 88 18 12 07, e-mail: msl@bruun-rasmussen.dk, www.bruun-rasmussen.dk. (Opdateret 2016).