Ole Porsvig (f.1971) fik en spirende interesse for vin i en tidlig alder gennem et job som flaskedreng i Hørsholm Vinlager. Og det var denne interesse, der siden udmøntede sig i en læreplads i vinforretningen Julius Meinckes Eftf. i Helsingør.
    Efter endt uddannelse fik Ole Porsvig i 1992 mulighed for at bo og arbejde på den tyske vingård Weingut Fritz Allendorf i Rheingau. Opholdet gav ham et indgående kendskab til tysk vin og vinproduktion – og ikke mindst en vedvarende begejstring for landets dejlige vine. Så da han fik chancen for at overtage importfirmaet Tysk Vin Klub i 1. maj 2007, sprang han straks til.
    Firmaet har mere end 100 forskellige tyske vine på hylderne, og flaskerne indeholder både hvide, røde og mousserende vine fra de tørre til de søde fra distrikterne Rheingau, Mosel, Nahe, Baden, Württemberg, Pfalz, Franken, Rheinhessen og Ahr.
    Ole har igennem årene holdt mange vinsmagninger for vinklubber rundt om i Danmark for at udbrede det gode budskab om de fantastiske tyske vine.
    Adresse: Tysk Vin Klub, Slotsmarken 10, 2970 Hørsholm, tlf.: 20 40 55 80, e-mail: mail@tyskvinklub.dk, www.tyskvinklub.dk. (Opdateret 2020).