Din ugentlige avis med nyheder fra vinens verden
Facebook Instagram

Otto Martinus Nielsen    Otto Martinus Nielsen (f. 1952) begyndte allerede i sin studietid på DTU at interessere sig for vin, og sammen med sine studiekammerater afholdt han adskillige vinsmagninger. Efter en bourgognesmagning, der omfattede en Chambertin Clos de Beze 1972, var interessen for Bourgogne vakt.
    I 1986 begyndte han - som et sideerhverv til sit job som selvstændig rådgivende ingeniør - at importere vin. Fokus var fra starten kvalitetsvine fra Bourgogne, og vinene blev leveret til flere af den tids gode restauranter, heriblandt Erwin Lauterbachs Saison i Hellerup.
    I en årrække kørte vinfirmaet O.M. Nielsen på lavt blus med salg af vine til den nærmeste omgangskreds. Men i 2012 besluttede Otto Martinus Nielsen sig for at intensivere importen i samarbejde med sine to sønner. Sidstnævnte står blandt andet for vinsmagninger og andre vinøse oplevelser, som man kan bestille hos firmaet.
    Vinsortimentet er blevet udvidet, og vine fra Spanien findes nu også i kataloget ved siden af de franske vine. Firmaet sælger også vine til vin barer og restauranter samt business to business.
    Adresse: O.M. Nielsen Vinimport, Gøgevang 15, 2970 Hørsholm, tlf.: 30 45 15 05, e-mail: mail@martinus-nielsen.com, www.omnielsen.dk. (Opdateret 2020).