Din ugentlige avis med nyheder fra vinens verden
Facebook Instagram

Per Stryger


.

VinAvisens Blå Bog

...Klik på knappen for at vende tilbage til Den Blå Bogs oversigtsside.
.

    Per Westphal Stryger (f. 1967) har to drømmejobs, siger han selv – som luftkaptajn og vinhandler. Hos Cimber Air og i importfirmaet Vinum Bonum.
    Hans interesse for vin blev vakt i en alder af seksten år af en onkel, som var ekspert i franske vine, og interessen bragte ham videre til Italien, Spanien/Portugal og den nye vinverden, for at ende i Tyskland. Interessen for tysk vin blev om muligt endnu mere skærpet på et kursus på vinuniversitetet i Geisenheim.
    Med Vinum Bonum er Per W. Stryger på vej til at blive en af Danmarks førende importører af tysk vin, og hans mål er at blive eneforhandler for en vingård fra hver af de tretten tyske vinregioner. Allerede nu er der ved at være over 100 tyske vine i sortimentet, og alle gårdene er personligt udvalgt ved besøg og smagninger. Per W. Stryger går ind for, at hans kunder skal føle, at de "trykker hånd" med vinbonden, når de drikker hans vin.
    Sideløbende med en gros salget til vinforretninger og restauranter afholder Per W. Stryger vinforedrag og smagninger. Og i den såkaldte fritid fordrives tiden med logearbejde, husbyggeri, venner, familie, jazzmusik og lidt sejlads i sommermånederne. Han er gift på femte år med Malene, der har en vigtig rolle i firmaet, da hun er næsten perfekt til tysk og engelsk. Hun arbejder samtidig som stewardesse.
    Adresse: Vinum Bonum v/ Per Westphal Stryger, Bosager 7, 6400 Sønderborg, tlf.: 74 43 53 52, e-mail: vinumbonum@stofanet.dk.www.vinum-bonum.dk.