Din ugentlige avis med nyheder fra vinens verden
Facebook Instagram

Regner Jensen


.

VinAvisens Blå Bog

...Klik på knappen for at vende tilbage til Den Blå Bogs oversigtsside.
.

  Regner Jensen (f. 1943) blev headhuntet til jobbet som administrerende direktør i Sigurd Müller Vinhandel. Det skete i 1986, og han var i den forbindelse med til at løse et generationsskifte i det store vinfirma i Aalborg, hvor en af branchens store personligheder, konsul Sigurd Müller, var ved at trække sig tilbage.
  Regner Jensen kom fra bankverdenen. Han var kontorchef i den daværende Provinsbanken og havde haft en lang karriere i pengenes verden, hvor han sideløbende tog HD i Afsætningsøkonomi.
  Siden har Sigurd Müller Vinhandel udviklet sig til at være en af landets mest markante leverandører af vine fra prestigefyldte vinproducenter som fx Domaine de la Romanée-Conti i Bourgogne, Vega Sicilia i Spanien, Château de Beaucastel i Châteauneuf-du-Pape, Champagne Pol Roger, F.E. Trimbach i Alsace, J. Faiveley i Bourgogne og Raimat i Spanien.
  Firmaets største kundegruppe er hoteller og restauranter over hele landet, men der handles også - uden mellemled - med virksomheder og private. Firmaet har således en gratis vinklub, Vinens Venner.
  Sigurd Müller Vinhandel, der p.t. har 32 ansatte, blev i 1999 tildelt Det Danske Gastronomiske Akademis hædersdiplom.
  Regner Jensen sidder i bestyrelserne for V.S.O.D. (Vin og Spiritus Organisationen i Danmark) og en række andre erhvervsvirksomheder, ligesom han er censor på Hotelakademiet.
  Han er gift med Rita, og sammen har de en datter, der er lægesekretær, og en søn, der studerer informationsteknologi på Aalborg Universitet.
  Efter at have gennemført ni maratonløb er det nu de lange motionsløb på cykel, der holder Regner Jensen i form, og blandt andet Alpe d´Huez og Col du Galibier i de franske alper er besejret.
  Adresse: Sigurd Müller Vinhandel A/S, Otto Mønstedsvej 2, 9200 Aalborg SV., tlf.: 98 28 60 82, fax: 98 18 81 65, e-mail: vin@smv.dk.