.

VinAvisens Blå Bog

...Klik på knappen for at vende tilbage til Den Blå Bogs oversigtsside.
.

  Tai Regel Pundik (f. 1977) satte mere pris på coca-cola end på vin, da han gik i gymnasiet. Men et fritidsjob i 1994, hvor han gik til hånde i vinforretningen Italiensk Vinhus på Østerbro, vendte op og ned på det hele.
  Her tog ejeren, Carlo Merolli, den unge mand under sine vinger og gav ham en spirende interesse for vin.
  Efter et kibbutzophold i Israel vendte Tai Regel Pundik tilbage til jobbet hos Carlo Merolli, der nu havde solgt sin første forretning og åbnet en ny, Terra Verde i Virum.
  De næste tre år blev travle for Tai Regel Pundik, der ud over ovennævnte job også arbejdede i Vingalleriet i København – og studerede til cand.polit på Københavns Universitet.
  I sidste ende blev det dog vinen, der vandt, og han sagde derfor farvel til studierne og har siden da arbejdet på fuld tid hos Terra Verde. Her er han Carlo Merollis højre hånd og venstre ben, og han tager sig af alt lige fra at sælge og pakke vinen til at holde smagninger og foredrag om italiensk vin.
  Trods travlheden i vinforretningen er det lykkedes ham sideløbende at tage en HD på Copenhagen Business School.
  Ifølge Tai Regel Pundik har det nok hele tiden ligget i kortene, at han skulle have noget med vin at gøre – det hebraiske ord pundak, som hans efternavn er afledt af, betyder nemlig vinhandel.
  Privat er han gift med Gitte, og sammen har de pigerne Yasmin og Filucca på henholdsvis 8 og 5 år. Fritiden går med hjemlig hygge i boligen på Frederiksberg, vin samt futsal i lange baner.
  Adresse: Kongsvænget 38, 2830 Virum, tlf.: 45 85 19 78, e-mail: taivino@mac.com, info@carlomerolli.dk, www.carlomerolli.dk. (Opdateret 2013).