Din ugentlige avis med nyheder fra vinens verden
Facebook Instagram

Thomas Møller


.

VinAvisens Blå Bog

...Klik på knappen for at vende tilbage til Den Blå Bogs oversigtsside.
.

  Thomas Møller (f. 1971) blev bidt af vin som teenager. Efter en kort stund som ingeniørstuderende overvejede han ønologi-linien på Bordeauxs universitet, der dog ikke var overbevist om hans kvalifikationer. Så i stedet startede han hos A. P. Møller som shipping-elev, hvilket blev fulgt af flere salgs- og marketingsstillinger i Asien, Afrika og Europa.
  Vinen forblev en lurende bacille, og da muligheden bød sig , stoppede han hos Maersk og startede efter et grundigt forarbejde MoJo Wine A/S sammen med barndomskammeraten Erik Jørgensen. Firmaet sælger fortrinsvis til specialhandlen og gode restauranter, men det fører også en stribe vine, der udelukkende sælges til supermarkeder.
  MoJo Wine's to ejere føler især for den nye vinverden og elsker at prøve noget nyt, der ligger uden for gamle traditioner og fordomme.
  Firmaets start er gået over al forventning, men der er stadig et stykke vej, inden der kan investeres i egen vingård, som er et af de langsigtede mål.
  Sin fritid bruger Thomas Møller på sport, madlavning og forberedelsen på at blive far for første gang til sommer.
  Adresse: MoJo Wine A/S, Emdrupvej 28A, 2100 København Ø, tlf.: 30 25 27 27, fax: 39 25 26 01, e-mail: thomas.moller@mojowine.com.