Din ugentlige avis med nyheder fra vinens verden
Facebook Instagram

Alex Vicard Jensen  Alex Vicard Jensen (f. 1975) blev interesseret i vin allerede i gymnasietiden, hvor han efter skoletid arbejdede i en vin- og tobaksforretning i Fredensborg. Nysgerrigheden drev værket - han undrede sig over, hvad alle de ord, der stod på vinetiketterne, betød, og de første vinbøger blev købt.
  Efter endt værnepligt i 1995 kom han i lære hos Vinstokken i Hørsholm. Det blev en spændende tid, hvor vinen fyldte døgnets 24 timer, og alle sparepengene blev brugt til gode flasker.
  Efter endt uddannelse på Mommark Handelskostskole som salgsassistent med speciale i vin og spiritus blev han førstemand i butikken og blev efterfølgende uddannet som merkonom i indkøb.
  I 1999 blev han ansat hos H.J. Hansen Vin, hvor han i de næste seks år varetog detailsalget af vin på Sjælland. Og efter et par afstikkere til mindre vinimportfirmaer kom han i 2011 til sin nuværende arbejdsplads, Østjysk Vinforsyning.
  I sit job som salgsdirektør for detailafdelingen har Alex Vicard Jensen rejst det meste af jorden rundt i vinens tjeneste - og har mødt utallige spændende vinpersonligheder.
  Derudover afholder han omkring 50 smagninger om året, har produceret et hav af salgskampagner og læser mere eller mindre alt, hvad der kan læses om vin og spiritus.
  Privat bor han i Køge sammen med Monica, som han også fandt i vinens verden, og datteren Lærke på 10 år. En hel del cykling og løb bliver der også tid til efter fyraften.

  Adresse: Østjysk Vinforsyning, Navervej 21, 8382 Hinnerup, tlf.: 87 55 99 00, www.vinforsyning.dk / www.vinoble.dk. (Opdateret 2018).