Din ugentlige avis med nyheder fra vinens verden
Facebook Instagram

AlfFisch  Alf Fisch (f. 1954) har siden 1974 været rundt i mange hjørner af den danske vinbranche som en meget aktiv deltager i den forrygende udvikling.
  Han startede i det daværende Teilmann Vin, der netop dengang var blevet solgt til kolonialgrossisten Lund & Rasmussen (med blandt andet Favør-kæden).
  Det var en periode med mange opkøb og fusioner i dagligvarebranchen, men Alf Fisch blev i den omskiftelige virksomhed, der senere blev til Dagrofa-datterselskabet, Vingros.
  Gennem sine femten år i virksomheden med de skiftende navne prøvede han de fleste arbejdsområder: Sælger, salgschef, marketingchef, indkøbschef og til sidst administrerende direktør.
  Senere kom han til Peter F. Heering som salgschef for vindivisionen, og da virksomheden blev afhændet til Danisco, blev han administrerende direktør for firmaet.
  Da Heering senere flyttede til Svendborg, forlod Alf Fisch firmaet og startede som selvstændig vinhandler i København.
  I 2002 etablerede han sin egen vinhandel på internettet, kafi.dk, hvis kunder primært er erhvervsvirksomheder og restauranter. Flere af dem har været hans kunder igennem mange år, men mange nye kommer til, og de fleste er erhvervskunder, der ser en fordel i at handle over internettet.
  Adresse: kafi.dk, Høyrups Allé 7, 4., 2900 Hellerup, tlf.: 40 95 31 99, fax: 39 62 68 61, e-mail: alf@kafi.dk.