Din ugentlige avis med nyheder fra vinens verden
Facebook Instagram

Allan Tolstrup Kristiansen  Allan Tolstrup Kristiansen (f. 1967) fik nærmest vinen ind med modermælken, da han sideløbende med sin skolegang arbejdede i familiens vinbutik i Værløse. Efter afsluttet HF var beslutningen om at starte i mesterlære i butikken derfor ikke svær. Herefter fulgte en periode som daglig leder i Philipson Wine, der dengang satsede på detailhandlen.
  Da H.J. Hansen i 1990 købte Carl Jakobsens Vinhandel på Østbanegade, skulle man bruge nye folk, og i en treårig periode nåede Allan Tolstrup Kristiansen at være vinkonsulent, sælger samt daglig leder, inden han blev bedt om at blive souschef i firmaets butik i Odense.
  Efter et år i butikken blev det for alvor salg til erhvervslivet, der fangede hans interesse, og herefter gik det stærkt med først et år som salgskoordinator og derefter som sælger til erhvervsektoren på Fyn og i Sønderjylland. Sideløbende med dette gennemførte han en diplomlederuddannelse, og efter afsluttet eksamen blev han distriktschef for salget på Fyn og i Jylland.
  Efter 12 år hos H.J. Hansen afsluttende med en stilling som distriktssalgschef inden for erhverv/detail fulgte tre år hos Philipsson Wine, tre år hos FinVin samt tre år hos Theis Vine. De sidste seks år drejede sig om opbygning af erhvervssalg fra bunden af.
  Siden 2012 har han varetaget jobbet som Key Account Manager for Erhverv hos Kjær & Sommerfeldt med fokus på salg samt udvikling af koncept og sortiment målrettet julehandelen samt store kunder.
  Privat bor han i Bregnør Fiskerleje i Kerteminde med Lone mens deres to piger på 22 og 24 år er flyttet fra reden.
  Adresse: Kjær & Sommerfeldt, M.P. Allerups Vej 45 A, 5220 Odense SØ, mobil: 25 70 50 82, e-mail: atk@kogs.dk, www.kogs.dk. (Opdateret 2020).