Din ugentlige avis med nyheder fra vinens verden
Facebook Instagram

Anne-Mette Storm  Anne-Mette Storm (f. 1973) har været interesseret i vinens verden lige fra barnsben, hvor hun fik lov til at smage vin derhjemme. Det lå dog ikke i kortene, at hun en dag skulle være fuldtidsbeskæftiget inden for branchen. 
  Efter gymnasiet blev hun uddannet forskningslaborant med speciale i molekylærbiologi. I dette virke hos bl.a. Novo Nordisk og Carlsbergs laboratorier fik hun praktisk erfaring med både bakterier og svampe - og ikke mindst med gærstammer til både øl- og vinproduktion. 
  Efter endt karriere i laboratoriet, fik hun i år 2000 - på grund af allergi - job som sælger af laboratorieudstyr for en større europæisk virksomhed. Med denne salgserfaring i bagagen tog hun seks år senere springet til vinkonsulent for Vinhuset Ferd. Pieroth, hvor hun primært forestod salg til erhvervskunder på Midtsjælland. 

  Anne-Mette Storm og hendes mand har i flere år haft en dejlig lejlighed i Bulgarien i det skønne skiområde Pamporovo beliggende i Rhodope-bjergene, som grænser op til Grækenland. Her har de tabt deres hjerter til landet, naturen, kulturen, gæstfriheden, maden og ikke mindst vinene! 
  Da Anne-Mette Storm var ked af ikke at kunne købe bulgarske vine herhjemme, tog hun endnu et spring i 2018, idet hun grundlagde AM Vinimport - et firma, der udelukkende har fokus på Bulgariens noget underkendte kvalitetsvine.  

  I 2021 startede hun et spirende samarbejde med Bulgarian Wine, der også er specialiseret i bulgarske vine, som udbydes online. Samarbejdet udviklede sig til, at AM Vinimport pr. 1. februar 2022 købte og overtog Bulgarian Wine. 
  Fritiden bliver brugt på hus og have, samt i køkkenet, hvor menuen ofte er bulgarsk inspireret og selvfølgelig ledsaget af et glas bulgarsk vin! 

  Adresse: AM Vinimport, Størlingevej 9, 4733 Tappernøje, tlf.: 21 14 08 40,  
  e-mail: ams@amvinimport.dk, www.amvinimport.dk. (Opdateret 2022).