Carsten Hauge Petersen (f. 1960) var oprindelig mest til øl, og han nåede at runde de 25 år, før der kom vin i glasset. Vinen var en Amarone, og den kraftige og fyldige rødvin faldt i så god jord, at den blev startskuddet til Carsten Hauge Petersens store interesse for italiensk vin.
    Han meldte sig ind i en vinklub, hvor han gennem de næste femten år lærte mangt og meget om vin ved de månedlige sammenkomster og smagninger.
    Det endte med, at han selv begyndte at importere vin, hvilket med tiden udviklede sig til firmaet TTvinimport, som han i dag driver sammen med kompagnonen Kim Pørksen.
    På hylderne i firmaet finder man kvalitetsvine i stribevis, hvoraf flere har skruelåg – noget, som Carsten Hauge Petersen er en stor tilhænger af. Hovedvægten ligger på vine fra Italien, fra blandt andet Valpolicella, Toscana og Syditaliens hæl, men en række vine fra Australien samt lidt god olivenolie er der også blevet plads til.
    Fritiden går med hyggestunder med vinvennerne, smagninger og gokart-kørsel med sønnen Oliver på fem år.
    Adresse: TTvinimport, Askevej 61b, 3630 Jægerspris, tlf.: 47 50 55 60, fax: 47 50 55 61, mobil: 23 25 52 11, e-mail: tt@ttvinimport.dk, www.ttvinimport.dk.