Din ugentlige avis med nyheder fra vinens verden
Facebook Instagram

Christian Jang-Mikkelsen



    Christian Jang-Mikkelsen (f.1968) har været ansat hos Taster Wine siden februar 2017 – i første omgang som salgskonsulent for Oskar Davidsen, og pr. juni 2021 som kædechef for Skjold Burne kæden med indtrædelse som direktør i marts 2022.
    Han er vokset op på Fyn, uddannet som tjener på Grand Hotel i Odense og som kok fra Sara Hotel Dan i Kastrup.
    Med de to uddannelser i bagagen fik han først et tjener-job hos Balkonen i Tivoli, og senere prøvede han kræfter med kokkefaget hos Globetrotter Hotel i København.
    I 1993 gik turen fra de hjemlige køkkengryder til Tyrkiet, hvor der ventede Christian Jang-Mikkelsen et F. & B. chefjob med ansvar for restauranterne i landets fem største lufthavne.
    Tre år senere vendte han tilbage til både Danmark og Globetrotter Hotel – først som køkkenchef og siden hen som Food & Beverage Manager.
    Første stilling i vinbranchen var hos Philipson Wine, hvor han gennem knap 9 år var først HoReCa salgschef, og dernæst national salgschef. Sideløbende satte han prikken over i'et med vinuddannelsen på Vinakademiet. Efter et job som salgschef hos Theis Vine indtog Christian Jang-Mikkelsen sin nuværende plads hos Taster Wine.
    I sin fritid står den på løb, rulleskøjter og skiløb – gerne sammen med hans fire
    børn og hustruen Maria.
    Adresse: A/S Skjold Burne, Ringager 6 – DK 2605 Brøndby, tlf.: 43 45 14 22, mobil: 21 46 50 91, e-mail: chjm@skjold-burne.dk / www.skjold-burne.dk (Opdateret 2023).