Din ugentlige avis med nyheder fra vinens verden
Christian Jang-Mikkelsen
![]() | ![]() | ![]() |
Han er vokset op på Fyn, uddannet som tjener på Grand Hotel i Odense og som kok fra Sara Hotel Dan i Kastrup. Med de to uddannelser i bagagen fik han først et tjener-job hos Balkonen i Tivoli, og senere prøvede han kræfter med kokkefaget hos Globetrotter Hotel i København. I 1993 gik turen fra de hjemlige køkkengryder til Tyrkiet, hvor der ventede Christian Jang-Mikkelsen et F. & B. chefjob med ansvar for restauranterne i landets fem største lufthavne. Tre år senere vendte han tilbage til både Danmark og Globetrotter Hotel – først som køkkenchef og siden hen som Food & Beverage Manager. Første stilling i vinbranchen var hos Philipson Wine, hvor han gennem knap 9 år var først HoReCa salgschef, og dernæst national salgschef. Sideløbende satte han prikken over i'et med vinuddannelsen på Vinakademiet. Efter et job som salgschef hos Theis Vine indtog Christian Jang-Mikkelsen sin nuværende plads hos Taster Wine. I sin fritid står den på løb, rulleskøjter og skiløb – gerne sammen med hans fire børn og hustruen Maria. Adresse: A/S Skjold Burne, Ringager 6 – DK 2605 Brøndby, tlf.: 43 45 14 22, mobil: 21 46 50 91, e-mail: chjm@skjold-burne.dk / www.skjold-burne.dk (Opdateret 2023). | ![]() |