Din ugentlige avis med nyheder fra vinens verden
Facebook Instagram

Dorte Sonnenborg  Dorte Sonnenborg (f. 1974) startede ikke sin karriere i vinens verden med en sølvske i munden – men med en sølvmedalje i lommen. Hendes tjenereksamen var kun lige netop overstået med den sjældne og højeste udmærkelse Sølv, da hun blev tilbudt jobbet som overtjener på Hotel Plaza. En spændende og udfordrende start med stort personaleansvar og høje krav til de koordinerende evner. Herefter gik turen tilbage på skolebænken, hvor uddannelsen til markedsøkonom skulle udforskes.
  Vinen var dog ikke glemt og blev flittigt studeret i fritiden bandt andet sammen med faglærer Leif Nielsen fra Hotel & Restaurantskolen, der fungerede som Dorte Sonnenborgs personlige træner og coach, da hun repræsenterede Danmark ved den internationale tjenerkonkurrence Coupe Georges Baptiste.
  Det var derfor et naturligt skridt for hende at træde ind i vinbranchen – først hos Philipson Wine, senere hos Troels Smith Vin (DZ Wine, Ambassadeur Wine og Vinbonden) og sidst i 2004 hos Laudrup Vin & Gastronomi. Eneste afstikker fra vinbranchen var til marketingafdelingen hos PricewaterhouseCoopers, hvor hun var i tre år.
  I dag er Dorte Sonnenborg marketingchef og HR ansvarlig hos Laudrup Vin & Gastronomi og ligeledes en del af firmaets ledelsesteam. Som et led i at styrke firmaets HR aktiviteter er hun desuden ved at uddanne sig til certificeret businesscoach.
  Privat bor hun ved Roskilde Fjord med sin mand Frederik Sonnenborg og deres to piger, Merle Marie på 2 og Luna på 6 år. Dorte er en habil løber og nyder de lange og afstressende løbeture langs fjorden.
  Adresse: Laudrup Vin & Gastronomi, Mileparken 13, 2740 Skovlunde, tlf.: 44 84 80 86, dorte@laudrupvin.dk, www.laudrup.dk.