Din ugentlige avis med nyheder fra vinens verden
Facebook Instagram

Egon Jensen


.

VinAvisens Blå Bog

...Klik på knappen for at vende tilbage til Den Blå Bogs oversigtsside.
.

  Egon Jensen (f. 1943) har sin daglige gang på Regionshospitalet Grenaa, hvor han siden 2007 har bestredet posten som koordinerende overlæge.
  Allerede i sin studietid begyndte han at interessere sig for vin, og interessen tog rigtig fart efter et besøg i Rully i Bourgogne i 1983, hvor han hjalp til med drueplukningen hos vinfirmaet Delorme.
  I 1989 tog han så springet og åbnede importfirmaet Vin i Skoven, som han driver sideløbende med sit job på hospitalet.
  I begyndelsen var der kun Bordeauxvine at finde på hylderne, men med årene er sortimentet blevet udvidet til også at omfatte vine fra flere franske regioner samt fra Tyskland, Italien og Portugal og senest New Zealand. Samtlige vine udvælges nøje under diverse besøg hos vinproducenterne.
  Vin i Skoven afholder også vinkurser og vinsmagninger – blandt andet en stor smagning af cirka 70 vine hvert efterår i Baunehøj Mølle i Grenå.
  Egon Jensens sparsomme fritid går med rejser sammen med hustruen Helle, der er laborant og medejer af vinfirmaet. Derudover bliver der også tid til at svinge armen i badmintonhallen om vinteren og på tennisbanen om sommeren.
  Adresse: Vin i skoven, Skovbrynet 42, 8500 Grenå, tlf.: 61 16 66 07, e-mail: info@viniskoven.dk, ej-grenaa@stofanet.dk, www.viniskoven.dk. (Opdateret 2010).