Din ugentlige avis med nyheder fra vinens verden
Facebook Instagram

Freddy Hansen


.

VinAvisens Blå Bog
på knappen for at vende tilbage til Den Blå Bogs oversigtsside.
.

  Freddy Hansen (f. 1946) har bogstaveligt talt tilbragt hele sit hidtidige liv i vinbranchen - kun afbrudt af barneårene og tjenesten i Den Kongelige Livgarde.
  Som 16-årig kom han i lære hos Knud Jørgensens Vinhandel, hvor han fik den klassiske danske uddannelse som vinkyper. Her lærte han alt fra bunden - inklusiv produktion af bittere og likører.
  Efter nogle år med studier i udlandet, blandt andet i England, Bordeaux og Tyskland, kom han i 1970 til den gamle Oberbech Clausens Vinhandel, hvor han blev forretningsfører.
  Derefter fulgte Det Franske Vinlager, som indkøbschef hos Better Brands og som direktør i Daniscos vinafdeling, Danica Vinimport, samt hos Troels Smith.
  Siden hen kom han til Vinodan som indkøbschef, og i 2010 slog han sig ned som selvstændig med Fshvine - et agentfirma, hvor der arbejdes med direkte salg til kunderne af forskellige vinmærker og agenturer.
  Privat er Freddy Hansen gift med Karen, og parrets store interesse er moderne kunst , musik samt for Freddys vedkommende ornitologi.
  Adresse: FSHvine, Store Stege 17, 5600 Faaborg tlf.: 22 75 71 84 , e-mail: Fshvine@hotmail.com. (Opdateret 2021).