Hans Vinding-Diers (f. 1969) er simpelt hen flasket op med vin som søn af den navnkundige Peter Vinding-Diers. Han er dansker, ja, men har opholdt sig meget lidt i Danmark. Hans mor er engelsk, og han er født i Sydafrika og vokset op i det franske Bordeaux. Så når han ikke taler så godt dansk, så taler han til gengæld fem andre sprog flydende.
    Allerede som stor dreng lærte han en masse om vin hos sin far, og som attenårig tog han til Australien for at lære endnu mere på Tyrrell Vineyards i Hunter Valley. Der fik han virkelig lært at knokle - og fik for alvor en passion for vin.
    Siden har han været vidt omkring, har fundet spændende udfordringer og løst talrige opgaver. Han har indtil videre fuldendt 45 årgange vin i løbet af 25 år i Frankrig, Italien, Spanien, Portugal, Ungarn, Australien, Chile, Uruguay og Argentina.
    I Argentina har Hans Vinding-Diers siden 1999 været konsulterende chefønolog i bodegaen Establecimiento Humberto Canalem, den største vinproducent i provinsen Río Negro, der på verdens sydligste vinmarker i det kølige Patagonien har en årlig produktion af 6 millioner liter vin. Her har han i høj grad bidraget til den høje kvalitet, der i de senere år har præget argentinsk vin.
    I dag er Hans Vinding-Diers chefvinmager hos den prestigefyldte Brunello-vingård Tenuta di Argiano og hos Bodega Chacra i Patagonia, der ejes af hans ven, Piero Incisa della Rochetta. Derudover er han også medejer af Bodega Noemía, der ligeledes ligger i Patagonia. Den anden medejer er hans kæreste gennem mange år, grevinde Noemía Marone Cinzano.
    Adresse: 27 Broomhouse Road, SW63QU London, England, tlf.: 00 39 33 34 95 79 36, e-mail: hans.vinding@totalise.co.uk. (Opdateret 2014).