Din ugentlige avis med nyheder fra vinens verden
Facebook Instagram

Henning Kjergaard  Henning Kjergaard (f. 1961) er uddannet inden for logistik, indkøb og salg, har været fodboldspiller i første division og har i dag sit faste job som sælger af lystfiskegrej til hele verden hos Svendsens Sport i Roskilde. Og så har han siden 2003 drevet sit eget garage-vinimportfirma, Kjergaard Vin, sammen med sin hustru Lise.
  Henning Kjergaard har altid haft smag for god vin, men efter talrige ferierejser til Frankrig, hvor der blev smagt på masser af herlige vine - især fra det sydlige Rhône - blev interessen for alvor vakt, og vinfirmaet en realitet.
  De første vine, firmaet fik på hylderne, var fra Rhône-producenten Domaine Paul Autard, og herefter gik det stærkt med at udvide sortimentet med andre franske vine.
  Men det blev ikke ved det franske. I 2003 var Henning og Lise Kjergaard på rejse i Sydafrika, og det blev startskuddet til, at også håndplukkede sydafrikanske vine fik lov til at blande sig mellem de franske.
  I dag er vinsalget suppleret med afholdelse af vinsmagninger efter aftale for vinklubber og firmaer.
  Når Henning Kjergaard holder fri, bliver der tid til distanceløb, laksefiskeri og rejser til Sydfrankrig med familien.
  Adresse: Kjergaard Vinimport, Enghaven 55, 4000 Roskilde, tlf.: 40 94 53 91, e-mail: info@kjergaardvin.dk, www.kjergaardvin.dk. (Opdateret 2013).