Din ugentlige avis med nyheder fra vinens verden
Facebook Instagram

Jacob Hasle


.

VinAvisens Blå Bog

...Klik på knappen for at vende tilbage til Den Blå Bogs oversigtsside.
.

    Jacob Hasle (f. 1971) arbejder til daglig som sygeplejerske på intensivafdelingen på Hvidovre Hospital. Gennem mange år har han sideløbende plejet sin store interesse for mad og vin. Og det er ikke mindst italiensk vin, der er kommet på bordet hjemme hos ham.
    Men i 2005, da han tog et år til Australien for at arbejde på et hospital i Sydney, fik han efter fyraften rig lejlighed til at lære den australske vinverden at kende. Han fik øjnene op for, hvor mange dejlige vine landet kunne byde på, og hvor få af dem vi havde i Danmark. Det var for dårligt, syntes han, og da han kom hjem igen, åbnede han internet-vinfirmaet Sommelier Wine, der handler med australske vine af topkvalitet – enkelte vine fra New Zealand har dog også sneget sig ind på forretningens hylder.
    Vinene stammer alle fra små nicheproducenter, som Jacob Hasle håndplukker på sine rejser til Australien, og salget foregår både til restauranter og til private.
    Når han ikke har travlt med patienter eller vin, slapper han gerne af med en omgang afstressende yoga.
    Adresse: Sommelier Wine, A.C. Meyers Vænge 5 st.th., 2450 København SV, tlf.: 40 91 11 91, e-mail: jhn@sommelierwine.com, www.sommelierwine.com.