Din ugentlige avis med nyheder fra vinens verden
Facebook Instagram

Jacob Seir Bendix


.

VinAvisens Blå Bog

...Klik på knappen for at vende tilbage til Den Blå Bogs oversigtsside.
.

  Jacob Seir Bendix (f. 1968) stiftede allerede tidligt bekendtskab med den store vide verden. Som tiårig flyttede han med sin familie fra fødebyen Nykøbing Falster til Bahamas og året efter til USA. I 1985 immigrerede familien så endeligt til Perth i Australien.
  I 1992 tog Jacob Seir Bendix tilbage til Danmark, tog en søfartsuddannelse og sejlede derefter rundt på de store have i de næste fire år – en del af tiden som styrmand og maskinist på en superyacht.
  Derefter gik turen tilbage til Australien, hvor han grundlagde vinfirmaet Walkabout Wines med det formål at eksportere kvalitetsvine fra Western Australia til Danmark og det øvrige Europa. Salget gik godt, og i 2001 flyttede Jacob Seir Bendix til Hamborg for at udvide netværket og bedre kunne servicere det voksende europæiske marked.
  I 2003 slog han sig ned i Danmark, hvorfra han i dag handler med australsk vin – nu også med bulkvine fra South Eastern Australia.
  Fritiden nyder Jacob Seir Bendix sammen med hustruen og journalisten Tine Bendix, kendt blandt andet som tidligere sportsvært for DR, samt sønnen Victor på tre år og datteren Sofie på otte år. En hel del tid går med renovering af familiens hus i Ny Hammersholt, men der bliver også tid til windsurfing i Lynæs samt cykelture i skoven på mountainbiken.
  Adresse: Walkabout ImpEx, Hulvejen 7, 3400 Hillerød, tlf.: 48 22 10 07, mobil: 20 60 12 70, fax: 48 22 10 24, e-mail: jacob@seirbendix.dk.