Din ugentlige avis med nyheder fra vinens verden
Facebook Instagram

Jan Hartwig


.

VinAvisens Blå Bog

...Klik på knappen for at vende tilbage til Den Blå Bogs oversigtsside.
.

  Jan Hartwig (f. 1954) er manden, der sætter en hel masse vinglas på vore middagsborde – både i restauranter og hjemme hos vinelskere, der ved, at livet er for kort til dårlig vin - og til forkerte glas.
  I 1992 grundlagde Jan Hartwig et skandinavisk salgskontor for den tyske Kristallglasfabrik Spiegelau, men allerede i flere år inden havde han været ”glasmand”, fra 1984 i firmaet Allesen-Holm og senere i Schott Danmark A/S, hvor han hovedsaglig beskæftigede sig med glasprodukter til brug i husholdningen.
  Men fra 1992 blev det så Spiegelau, det store glasværk, der siden 1521 har holdt til i landsbyen Spiegelau 40 km nord for Passau.
  Det skandinaviske salgskontors samhandel med både restauranter og vinhandel har udviklet sig positivt gennem årene, og i 2003 udvidede Jan Hartwig sit sortiment med vintilbehør, hvor der lægges vægt på funktionalitet frem for smart design.
  Privat er Jan Hartwig siden 1986 gift med Susanne og har to hjemmeboende hunde.
  Adresse: Inducon Spiegelau A/S, Østbanegade 21, 2100 København Ø, tlf.: 35 43 55 18, fax: 35 43 55 19, e-mail: inducon@spiegelau.dk, www.spiegelau.dk.