Din ugentlige avis med nyheder fra vinens verden
Facebook Instagram

Kasper Bruun


.

VinAvisens Blå Bog

...Klik på knappen for at vende tilbage til Den Blå Bogs oversigtsside.
.

  Kasper Bruun (f. 1970) var ikke begejstret, første gang han smagte et glas rødvin. - Sikke noget surt sprøjt, var hans eneste kommentar, da han havde nippet til vinen. Han var tyve år og var netop kommet i lære som salgsassistent i kolonial- og vinafdelingen i Magasin på Kgs. Nytorv.
  At smage på vinene var en del af jobbet, og det endte med, at Kasper Bruun ikke bare vænnede sig til det, men også begyndte at værdsætte de ædle pressede druer.
  Fra Magasin gik turen til købmandsbutikken Hammershus Kolonial. Butikken var lille, men ejerens passion for vin var stor. Og han var lykkelig for at få en assistent, der delte hans interesse. Kasper Bruun mindes med glæde de mange fredag-aftener, hvor de to spiste pizza og smagte vine.
  I løbet af de tre år, han var hos købmanden, lærte han utroligt meget om vin. Og med den ballast i bagagen fik han sit nuværende job som indkøber hos Gobi Vin.
  Fritiden byder på masser af sportsaktiviteter – han er blandt andet fodboldtræner for det hold, som den mellemste af hans tre sønner spiller på.
  Adresse: Gobi Vin, Søndre Fasanvej 94, 2500 Valby, tlf.: 36 13 00 78, e-mail: kb@gobi.dk, website: www.gobivin.dk.