Din ugentlige avis med nyheder fra vinens verden
Facebook Instagram

Kim Abelstedt Hansen


.

VinAvisens Blå Bog

...Klik på knappen for at vende tilbage til Den Blå Bogs oversigtsside.
.

  Kim Abelstedt Hansen (f. 1963) er inkarneret tilhænger af italiensk vin og driver i dag vinfirmaet Smag hvad du vil ha’.
  Vin-interessen opstod allerede i 1980’erne, da han var på Interrail i Italien, og de følgende år gik med at smage og læse en masse om italiensk vin. Ideen til at åbne eget vinfirma fik han efter at have holdt en vinsmagning til en polterabend for en god ven. Nogle af deltagerne spurgte, om de kunne booke ham til en smagning i deres firma, og om han også solgte de vine, han fortalte om.
  Kort tid efter blev Smag hvad du vil ha’ grundlagt. De næste år var konceptet at holde vinsmagninger og sælge vine fra mindre importører af italiensk vin sideløbende med et job som it-underviser under Folkeoplysningen.
  Hen ad vejen udvidede Kim Abelstedt Hansen firmaet med egen import af vin samt af diverse italienske specialiteter. I 2003 blev Smag hvad du vil ha’ flyttet til en bunker i Vanløse, hvor der var åbent for kunderne hver lørdag. Fire år senere holdt firmaet igen flyttedag til sin nuværende adresse, ligeledes i Vanløse.
  I dag har Smag hvad du vil ha’ salg til private via vinsmagninger, butikken og internettet, samt til firmaer, specialbutikker og cafeer.
  Ved siden af vinfirmaet har Kim Abelstedt Hansen job som breakfast supervisor på hotel Scandic Copenhagen, ligesom han underviser på aftenskole, primært i it og digital fotolære, men også i vin.
  Adresse: Smag hvad du vil ha’, Markskellet 10, 2720 Vanløse, tlf.: 60 17 72 27, e-mail: info@smaghvadduvilha.dk, www.smaghvadduvilha.dk. (Opdateret 2010).