Din ugentlige avis med nyheder fra vinens verden
Lars Byager
.
VinAvisens Blå Bog
...Klik på knappen for at vende tilbage til Den Blå Bogs oversigtsside.
.
Lars Byager valgte at blive kok og fik efter endt eksamen i 1978 arbejde som køkkenchef på Café Mahler i Århus, hvor han hos det vinkyndige restauratørpar for alvor fik skærpet sin viden om vin. I 1983 flyttede han til København og til et job som restaurantchef i restaurant Top of Town i SAS Scandinavia Hotel. Efter to år sagde Lars Byager farvel til restaurantbranchen og ja tak til et job som salgskonsulent hos Østjysk Vinforsyning. I 1997 overtog Østjysk Vinforsyning Højbro Vin – en af Danmarks mest velassorterede vin- og spiritusforretninger. Og siden da har Lars Byager haft posten som daglig leder af forretningen og dens i alt ni medarbejdere. Når Lars Byager har lukket og slukket efter dagens arbejde, skal han stort set kun lige rundt om hjørnet for at komme hjem. I lejligheden i Landemærket, der har Rundetårn som nabo, finder han kokkegenet frem, og så bliver der ellers eksperimenteret med råvarerne sammen med hustruen Susanne Stormer – noget, som resten af familien, Victor på 13 år, Clemens på 16 år, Thea på 28 år og barnebarnet Sarah nyder rigtig godt af. Adresse: Højbro Vin A/S/Vignoble, Frederiksborggade 6, 1360 København K, tlf.: 33 14 03 87, fax.: 33 11 38 55, e-mail: hoejbrovin@vignoble.dk, www.vignoble.dk/hoejbrovin. |