Din ugentlige avis med nyheder fra vinens verden
Facebook Instagram

Michael Bodholdt


.

VinAvisens Blå Bog

...Klik på knappen for at vende tilbage til Den Blå Bogs oversigtsside.
.

  Michael Bodholdt (f. 1961) åbnede sammen med hustruen Janne BB Vinimport i år 2000 efter et besøg hos La Fornace i Montalcino i Italien, og hans store fascination af byen og vinen gjorde, at han importerede en palle fra det italienske vinområde.
  Den ene palle fulgtes af mange flere paller, og i dag importerer BB Vinimport vine fra større og mindre kvalitetsproducenter i en række forskellige italienske regioner. Blandt topproducenterne kan nævnes Casanova di Neri, Salvioni, Les Cretes, Villa Medoro,. Il Molino di Grace, Marion og Tabarrini.
  Michael Bodholdts store passion er Toscana og i særdeleshed Sangiovese og Brunello di Montalcino. Han er ligeledes med til at arrangere vinture til Montalcino og Piemonte.. Han har et meget tæt forhold til sine producenter og besøger dem så tit, det er muligt, ligesom han deltager i høsten i Montalcino, hvor han hjælper sin gode ven, Fabio Gianetti, på dennes fire hektar på La Fornace.
  BB Vinimport repræsenterer syv Brunello-huse, hvoraf det mest prestigefyldte er Case Basse. Her fremstiller Gianfranco Soldera sine fantastiske kult-brunelloer.
  Ud over arbejdet med vinfirmaet afholder Michael Bodholdt jævnligt vinsmagninger hos private og i virksomheder. Og så er han medarrangør af arrangementet ”200 for 200”, hvor man kan smage 200 italienske vine for 200 kr. Privat bor han sammen med hustruen Janne, med hvem han har fire voksne børn. Derudover bebos hjemmet også af et par dejlige katte.
  Adresse: BB Vinimport, Søvej 138 B, 2791 Dragør, mobil: 28 10 08 06, e-mail: bb@bb-vinimport.dk, www.bb-vinimport.dk.