Din ugentlige avis med nyheder fra vinens verden
Facebook Instagram

Nicolai Christiansen


.

VinAvisens Blå Bog

...Klik på knappen for at vende tilbage til Den Blå Bogs oversigtsside.
.

  Jean Nicolai Ditzel Christiansen (f. 1967) – eller bare Nicolai Christiansen i daglig omtale – sprang for snart mange år siden ud som matematisk student. Men som han siger: - Det var der ikke meget sjov ved - der skulle ske noget, så en vinhøst i Champagne blev min første spæde berøring med vinens verden.
  Han indså snart, at han måtte finde en levevej. Sammen med en barndomsven begyndte han at arbejde som brolægger-arbejdsmand, men han blev klar over, at han nok skulle se sig om efter noget andet at lave, hvis han ville bevare sit gode helbred. Og så var det, han tænkte på alle de dejlige oplevelser, han havde haft i diverse vindistrikter.
  Det endte med, at han kastede sig over vinens verden på fuldtid og tog en uddannelse som butiksassistent hos Philipson Wine. I 2002 startede han så sit eget firma, Lautia Vinimport.
  Via arbejdet mødte han Rune Weischer, og de slog deres forretningsmæssige pjalter sammen og åbnede en helt ny forretning, Lautia-Vino Fino. Her sælges der vin – frem for alt fra Italien, Frankrig og Spanien - til såvel private, som til restauranter, vinhandlere og erhvervskunder.
  Det er ikke kun jobmæssigt, at Nicolai Christiansen barsler med nyheder. Hans hustru venter sig, og om få måneder bliver han far for første gang.
  Adresse: Lautia-Vino Fino, Ordrupvej 112A, 2920 Charlottenlund, tlf.: 35 55 29 52, fax: 35 55 29 53 e-mail: mail@lautia.dk, www.lautia.dk.