Nicoline Boesen Nybom (f. 1976) startede i tjenerlære i 1994 hos Radisson SAS Royal Hotel med det faste mål senere at komme i lære som receptionist hos et af Københavns tophoteller.
    Hun blev dog fanget af tjenerbranchen og har siden da altid på en eller anden måde beskæftiget sig med vin.
    Efter endt læretid var hun en kort tid hos hotelkoncernen Remmen. Og en sæson hos den daværende Belle Terrasse i Tivoli blev det også til, før hun kom tilbage til Radisson SAS Royal Hotel i deres gourmetrestaurant på 20. etage.
    I en alder af 23 år sluttede hun sig til de selvstændiges rækker, idet hun åbnede en restaurant på Kultorvet i København.
    Det blev til ti år som selvstændig i restaurantbranchen. En utrolig spændende periode i hendes liv, som sluttede med en Michelin-stjerne til den daværende Restaurant MR. Herefter valgte hun at sælge sin andel i restauranten.
    I 2009 kastede Nicoline Boesen Nybom sig ud i endnu et spændende projekt, da hun åbnede detailbutik, Nybom Vine, med vin og spiritus fra hele verden.
    I dag har Nicoline Boesen Nybom importen af 20 agenturer fra forskellige steder i verden. Alle agenturerne har hun eneforhandling af i Danmark.
    Vinene sælges primært engros til HoReCa & B2B. Der sælges dog også til private via Nybom Vines to vinforretninger i henholdsvis Solrød og København samt via webshoppen. Nicoline Boesen Nybom er i øvrigt også uddannet sommelier.
    Fritiden bruges på god vin, gastronomiske oplevelser samt hyggestunder med familie & venner.
    Adresse: Nybom Vine Solrød, Solrød Strandvej 100, 2680 Solrød Strand, Nybom Vine Copenhagen, Vesterbrogade 35, 1620 København V, Nybom Vine Lager & administration, Thorsvænge 34, 3673 Rødvig, tlf.: 23 74 45 95, e-mail: mail@nybomvine.dk, www.nybomvine.dk. (Opdateret 2021).