Din ugentlige avis med nyheder fra vinens verden
Facebook Instagram

Ole Andreasen


.

VinAvisens Blå Bog

...Klik på knappen for at vende tilbage til Den Blå Bogs oversigtsside.
.

  Ole Andreasen (f. 1964) gjorde sit første bekendtskab med vinens glæder i barndomshjemmet i Nakskov. Her sydede og boblede det i bryggerset, hvor hans far fremstillede sin egen vin, og når den var færdig, fik sønnike lov til at smage på sagerne. Interessen blev skærpet i studietiden på Handelshøjskolen i København, hvor Ole Andreasen sammen med en flok venner afholdt smagninger og diskuterede vin i lange baner.
  Efter endt studium og med en eksamen som HD i revision fik han hurtigt fast arbejde som revisor. Begejstringen for vin blev dog ikke lagt på hylden, og i 1989 startede han, sammen med vennen Lars Gregersen, vinfirmaet Lago-Import.
  I begyndelsen var der tale om en ren hobbyvirksomhed, men fra og med 1995 blev det alvor. I dag helliger de to vinglade venner sig helt og holdent importfirmaet, hvor Ole Andreasen har ansvaret for logistik, lager og regnskab.
  Det første, der kom på hylderne i Lago-Import, var fransk vin med hovedvægt på Bordeaux. Siden er stort set hele vinverdenen samt flere spiritusmærker blevet lukket ind i varmen, og de mange flasker leveres til mere end hundrede professionelle vinhandlere over hele landet.
  Ole Andreasen brænder for sit job, så det gør ikke spor, at det sluger næsten al hans fritid. En gang imellem bliver der dog også tid til at give et nap med i Nakskov Håndboldklubs lokale venneforening.
  Adresse: Lago-Import, Linkøpingvej 33, 4900 Nakskov, tlf.: 54 92 74 00, e-mail: lago@lago.dk, www.lago.dk. 4900 Nakskov, tlf.: 54 92 74 00, e-mail: lago@lago.dk, www.lago.dk.