Din ugentlige avis med nyheder fra vinens verden
Facebook Instagram

Per Kaerager Christensen


.

VinAvisens Blå Bog

...Klik på knappen for at vende tilbage til Den Blå Bogs oversigtsside.
.

  Per Kærager Christensen (f. 1962) har en baggrund i militæret, hvor hans hovedopgave i de sidste mange år har været at undervise i pædagogik og ledelse inden for forsvaret. Sideløbende har han plejet sin glødende interesse for vin, og hans efterhånden meget store viden på feltet førte i 2004 til et job hos Rienta Vine med ansvar for vinsalg og uddannelse af personale. Pr. 1. oktober 2008 har Per Kærager Christensen overtaget driften af vinfirmaet samt en del af ejerskabet. Ved samme lejlighed er Rienta Vine blevet omdannet til aktieselskab, hvor flere af de lokale forhandlere har fået aktier i firmaet.
  Gennem årene har Per Kærager Christensen medvirket til, at Rienta Vine har udvidet sit sortiment, så firmaet, der førhen kun havde vine fra europæiske lande, i dag også har flasker fra USA, Australien, Argentina og Chile på hylderne.
  Han foretrækker generelt vine fra små og ikke så kendte familieejede vinhuse, hvor der er lagt vægt på god kvalitet, og hvor der ofte er en interessant historie knyttet til vinproduktionen.
  En stor del af Per Kærager Christensens fritid bruges på Lions Club, hvor han har ansvaret for foreningens uddannelsesprogrammer og ledertræning.
  Hans 30 år i forsvaret fornægter sig ikke, og fysisk træning har siden han var 16 år gammel været en vigtig del af dagligdagen. Så selv om tiden er knap, skal der være plads til gode lange løbeture.
  Adresse: Rienta Vine A/S, Nupark 51, 7500 Holstebro, tlf.: 96 11 94 00, fax: 96 11 94 04, e-mail: pkc@rientavine.dk, www.rientavine.dk.