Philip Sager (f. 1960) er uddannet økonom. Efter mange år i tøjbranchen fulgte en tid som marketingchef for Sony Music og efterfølgende en årrække som marketingchef hos Carlsberg.
  I 1980’erne var dansk øl ensbetydende med en almindelig Hof, og ølsalget var af samme årsag for nedadgående. Derimod blomstrede vinkulturen, og da vin- og spiritusfirmaet Maxxium Danmark søgte en administrerende direktør, sprang han til.
  Salget af spiritus har altid været i centrum hos Maxxium, så i de år, Philip Sager sad i direktørstolen, gjorde han en stor indsats for at tilpasse virksomhedens vinsortiment og leveringsbetingelser til kundernes krav. Desuden blev der gjort et stort arbejde for at uddanne alt personale i vinens verden.
  I tiden hos Maxxium blev ansvaret i 2004 udvidet til at omfatte hele Skandinavien. Philip Sager forlod Maxxium i 2007.
  Da Fondberg - et af Nordens største familieejede vinselskaber - ønskede at åbne et selskab også i Danmark, var det naturligt at henvende sig til Philip Sager. Sidst på året i 2007 blev han ansat som administrerende direktør for Fondberg A/S. Det blev en ny og meget spændende udfordring at skulle opbygge produktportefølje og medarbejderstab. Arbejdet har medført rejser til samtlige betydningsfulde vinlande og -distrikter i verden. I juni 2009 købte det danske selskab sig ud af Fondberg-gruppen og etablerede sig under navnet Premium Wine. Og i september 2009 købte Premium Wine og eksterne investorer handelsaktiviteterne i Chris Wine.
  Fritiden byder på rejseaktivitet i massevis. Om vinteren tager Philip Sager gerne til Norge og Alperne for at stå på ski, og når sneen bliver til vand, skiftes skiene ud med båd og livet til søs. Og hele familien, hustruen og deres tre børn, følger med såvel på ski som på dæk.
  Adresse: Chris Wine Nordic, Herstedøstervej 21, 2600 Glostrup tlf.: 29 99 55 55, e-mail: phs@chriswinenordic.com.